Bedankt voor het aanvragen van de instructie!

Leuk dat je interesse hebt in de instructie ‘Kies Voor Een Goed Humeur’.

Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Meteen daarna ontvang je de instructie.

Daarnaast sturen we je een mailtje wanneer er een nieuw artikel gepubliceerd is op de site.

(Uiteraard kun je je op elke gewenst moment weer afmelden.)

Met hartelijke groet,

 

Kees Vermunt en Koen Lucas

6 thoughts on “Bedankt voor het aanvragen van de instructie!

 1. H.kaptein

  december 16, 2015 at 5:49pm

  Leuk dat jullie dit doen voor mensen met chronische ziektes en hun partners. Heb zelf al cursus hierin gehad,maar ben reuze benieuwd hoe jullie hiertegen over staan en ermee omgaan.Alle nieuwtjes en tips zijn welkom

  • klucas

   december 16, 2015 at 8:26pm

   Hallo ‘H’,
   Wat voor cursus heb je al gehad? PPEP?
   Met hartelijke groet,
   Koen

 2. Janna

  februari 15, 2016 at 10:55pm

  Ik ben benieuwd wat voor informatie ik kan krijgen. Mijn man heeft waarschijnlijk al 20 jaar Parkinson. Tevens heb ik mijn vader met Parkinson en dementie ook verzorgd, soms trek ik de kar niet meer.

  • klucas

   februari 16, 2016 at 3:52pm

   Hallo Janna,
   Bekijk om te beginnen even de blog-artikelen die we al hebben geplaatst.
   Als je daarna nog specifieke vragen hebt, kun je ons altijd even mailen.
   Met vriendelijke groet,
   Koen Lucas
   koen@omgaanmetdeziektevan parkinson.nl

  • Hermien

   maart 18, 2016 at 11:55am

   Ik mocht mee doen aan een leer programma van een Universiteit in Maastricht. Je gaat meer letten op de dagelijkse mooie kleine dingetjes en staat daar langer bij stil.Ook heb ik geleerd om elke dag 30 minuten even geheel voor mij zelf een kleine vakantie in te lassen.Doen wat ik nou echt heerlijk vind.Dit allemaal heeft mij [ons] erg geholpen.Mijn man heeft parkinson,maar ik ben zelf ook 100% afgekeurd door een verkeerde operatie. Merken ook,dat veel met elkaar praten over onze gevoelens ook erg helpt..Ben blij dit allemaal zo te mogen doen nu.

 3. Manuela

  december 2, 2018 at 5:18pm

  Koen, ik wil je bedanken voor het boekje minder parkinson. Ik heb het bijna achter elkaar doorgewerkt omdat ik zo nieuwsgierig was. Dit is te snel om alles tot me door te laten dringen, dus ik ga er op een ander tijdstip in etappes mee aan de gang.. Heel veel herkenning, bijna alle woorden zijn raak, ik hoef niets te vertalen naar mijn situatie en Kitty is een voorbeeld. Van zo iemand neem je iets aan en wil je leren. ik ben ondertussen ook een beetje benieuwd naar de coaching die jij op woensdagavond geeft en hoe dat voor mij zou kunnen uitpakken. Ik denk dat het accepteren een werkwoord blijft waarmee je steeds bezig moet blijven ook gezien de veranderingen die er telkens weer zullen komen.Misschien val ik nog wel eens terug op die coaching maar vooralsnog wil ik je dus bedanken voor het boek.
  GroetenManuela
  anderhalf jaar p

Geef een reactie

Your email will not be published. Name and Email fields are required.