Bedenktijd, Retourzending, Terugbetaling

Leverancier van producten en diensten op deze website

De producten en diensten op deze website worden aangeboden door:
Klim & Co, Koen Lucas Interim Management, Coaching & Training
Adres: Heggerank 45, 5432 CE Cuijk
Handelsregister Kamer van Koophandel: 17 21 85 45
BTW-nummer: NL 1858.11.371.B02
Telefoon: 06 – 30809136
E-mail: klucas@klimenco.nl

Klachtenafhandeling

Eventuele klachten over onze diensten (waaronder coaching en online mastermind-sessies) kunt u richten aan het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG)
Komt u er met ons of de bovenstaande klachtenregeling niet uit? Dan kunt u een klacht in uw eigen taal neerleggen bij het Europees online platform voor geschilbeslechting.

Levering, levertijd en risico

Drukwerk en andere fysieke producten worden in Nederland en België thuis bezorgd.
Gedrukte boeken worden uiterlijk binnen 5 werkdagen verzonden via Post NL.
E-books ontvangt u direct na bestelling en betaling via e-mail op het door u opgegeven e-mailadres.
Tot online trainingen ontvangt u direct na bestelling en betaling toegang met een link naar de trainings-website en een toegangscode.

Bedenktijd fysieke producten zoals boeken

U hebt wettelijk een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product.
Dat betekent dat u tot en met 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen, mag besluiten de koop te ontbinden. U stuurt daartoe een e-mail aan klucas@klimenco.nl waarin u duidelijk aangeeft om welk product / welke dienst het gaat en dat u afziet van de aankoop. U ontvangt dan het totaal bestede bedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen van ons terug.
Fysieke producten stuurt u binnen 14 dagen, deugdelijk verpakt terug aan: Klim & Co, Heggerank 45, 5432 CE Cuijk.
Uw herroeping is ook geldig als die binnen de gestelde periode van 14 dagen door u is verstuurd, maar door ons na die periode is geopend/gelezen.

Bedenktijd digitale producten

Bij digitale inhoud (zoals e-books en online trainingen) heeft u wettelijk een bedenktijd van 14 dagen na de datum waarop u heeft bevestigd dat u gaat afnemen.
Dat betekent dat u tot en met 14 dagen na uw bevestiging van afname, zonder opgaaf van redenen, mag besluiten de koop te ontbinden.
U stuurt daartoe een email aan klucas@klimenco.nl waarin u duidelijk aangeeft om welk product / welke dienst het gaat en dat u afziet van de aankoop. U ontvangt dan het totaal bestede bedrag binnen 14 dagen van ons terug.
Uw herroeping is ook geldig als die binnen de gestelde periode van 14 dagen door u is verstuurd, maar door ons na die periode is geopend/gelezen.
Als de 14e dag van de bedenktijd valt in een weekend of op een feestdag, dan eindigt die periode op de eerstvolgende werkdag.
Klik hier als u liever het ‘formulier ontbinding’ (link maken) wilt gebruiken. Als u dat hebt ingevuld en verstuurd, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per e-mail.

Terugzending fysieke producten

U dient het product terug te sturen binnen 14 dagen nadat u de koop ongedaan hebt gemaakt. U bent ook op tijd met terugzenden als het product ons pas na afloop van deze 14 dagen bereikt.
De verzendkosten van de terugzending zijn voor uw eigen rekening. Boeken kunnen in een gewone envelop als brievenbuspost teruggezonden worden. De verzendkosten daarvan bedragen €3,50. Adresseer het pakket aan:
Klim & Co
Heggerank 45
5432 CE Cuijk

Binnen 5 werkdagen nadat we het product van u terug hebben ontvangen, vindt terugbetaling plaats.