Hoe kan dat: 12 maanden met een onbeperkt aantal coachgesprekken voor €495,-?!

Antwoord 1: Dit is ook voor ons een nieuwe vorm van coachen, waar we nog mee experimenteren. Het aantal plekken is daarom beperkt.

Antwoord 2: Er zijn regels en regel 1 is: jij moet ook aan de slag!

Koop nu voor €495,- een heel jaar coaching

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Zoveel gesprekken als jij wilt, onbeperkt, 12 maanden lang...

    Je kunt zelf online een volgend gesprek plannen, met ruime mogelijkheden, zowel ’s morgens, ’s middag als ’s avonds. Elk gesprek duurt maximaal 15 minuten, zodat we allebei gedwongen zijn om het heel concreet over het meest dringende onderwerp te hebben.

  • Je doet het huiswerk en laat me weten wat het je heeft opgeleverd.

    Na vrijwel elk gesprek met je coach krijg je een huiswerk-opdracht om je te helpen met datgene waar je mee worstelt of wat je wilt bereiken. Je mag een nieuwe afspraak maken zodra dat huiswerk klaar is. Je moet (buiten de coachgesprekken) zelf mee aan de slag. Maar dat is hoe dan ook de enige manier om stappen te zetten!

  • En geeft vooraf concreet aan waar je het over wilt hebben.

    Doordat je van tevoren precies aangeeft wat je in het volgende gesprek wilt bereiken, kan ik me daar als coach op voorbereiden en kunnen we de tijd super-nuttig besteden. Ik weet ook zeker dat je een echte vraag hebt en gemotiveerd bent om ermee aan de slag te gaan, zodat de kans van slagen wederzijds heel groot is.

Hoe en waarom werkt dit precies?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet semper tortor, id egestas diam. Nam vitae justo sit.
Sarah Williams
Sarah Williams OptimizePress.com
Buy Now For Only $4.99

Your Ebook will be available for instant download after payment